A Estil PVC, ens especialitzem en la instal·lació, disseny i reparació de finestres de PVC, oferint solucions a mida per a llars i negocis. Amb anys d’experiència en la indústria, el nostre compromís és proporcionar productes d’alta qualitat i un servei excepcional.

Instal·lació de finestres de PVC

Les nostres finestres de PVC no només són estèticament agradables, sinó també eficients en termes energètics, millorant l’aïllament tèrmic i acústic del vostre espai. Instal·lem amb precisió, assegurant un acabat perfecte que resisteix el pas del temps

Disseny personalitzat

Entenem que cada client té necessitats úniques. Per això, oferim serveis de disseny personalitzat perquè les finestres de PVC s’adaptin perfectament al teu estil i requisits arquitectònics. Des de dissenys clàssics fins a les tendències més modernes, transformem les teves idees en realitat.

Reparació de finestres PVC

La durabilitat de les finestres és la nostra prioritat. El nostre equip de tècnics especialitzats és aquí per oferir serveis de reparació i manteniment, garantint que les teves finestres de PVC funcionin correctament i mantinguin la seva bellesa al llarg dels anys.

Treballem amb les millors marques

Comencem un projecte?